Informatie over ABS-Judo

Waar en wanneer:
De judolessen worden gegeven in de gymzaal bij de Dorpsschool aan de Schoolstraat in Bathmen. Iedere woensdagmiddag 14.15- 15.15 (tot en met ca. 7 jaar) en 15.15 - 16.15 (vanaf ca. 8 jaar). In de Bathmense schoolvakanties zijn er geen judolessen.

Judoleraar: 
De lessen worden verzorgd door judotrainer Edo Zeën. Hij is gediplomeerd judo-trainer en eigenaar van een sportschool in Deventer, en wordt voor de lessen in Bathmen, die worden georganiseerd onder auspiciën van ABS-Judo, ingehuurd door ABS.

Kennismaken met judo:
Kom gewoon een keertje kijken bij de judoles. 
Als je wilt, mag je ook meteen meedoen! Want de eerste twee lessen bij ABS-Judo zijn altijd gratis proeflessen om te kijken of het je bevalt. Daarna beslis je of je doorgaat met judoles. Wanneer je vooraf meer wilt weten, kijk dan hier.

Wat heb je nodig:
Een judopak (broek en jasje). Dit kun je op de les kopen bij de judoleraar, of je kijkt of je een judopak kunt overnemen van een van de andere kinderen voor wie het pak te klein is geworden. Ook op de Bathmense kledingbeurs worden regelmatig judopakken aangeboden.

De voorwaarden voor deelname aan de judolessen van ABS-Judo staan hier (pdf-bestand). De privacy-verklaring (AVG) staat hier (pdf-bestand).

Het inschrijfformulier van ABS-Judo staat hier (pdf-bestand). Als je na de twee proeflessen door wilt gaan met judo, moet je dit formulier de eerstvolgende les ingevuld meenemen en inleveren op de judoles, of opsturen aan de administratie van ABS-Judo, Looweg 53, 7437 RP Bathmen. Je wordt dan lid van ABS-Judo.

Opzeggen van het lidmaatschap kan bij ABS per kwartaal, uiterlijk een maand voor aanvang van het kwartaal. Het uitschrijfformulier van ABS-Judo staat hier (pdf-bestand). Je moet dit formulier voor het eind van die maand (dus uiterlijk op de laatste dag van februari, mei, september of november) ingevuld meenemen en inleveren op de judoles, of opsturen aan de administratie van ABS-Judo, Looweg 53, 7437 RP Bathmen. Je lidmaatschap eindigt dus altijd op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober.
NB: de wet Van Dam over opzegtermijnen geldt niet voor lidmaatschappen van verenigingen als ABS; daar gelden de eigen verenigingsvoorwaarden, zoals hierboven vermeld. Kijk voor meer informatie over de wet Van Dam bijvoorbeeld op deze website (onder het kopje 'Gevolgen (sport)verenigingen').

Kosten lidmaatschap ABS-Judo:

Contributie ABS-Judo:
€39,00 per kwartaal. Dit is bij voortuitbetaling verschuldigd en wordt via een machtiging tot automatische incasso geïnd aan het begin van het kwartaal.
Als je lid wordt in de loop van een kwartaal, betaal je voor dat eerste kwartaal alleen nog maar voor het niet-verstreken aantal dagen in dit kwartaal. Dit gereduceerde bedrag wordt in het eerstvolgende kwartaal geïnd per automatische incasso.

Lidmaatschap sportbond:
€18,00 per jaar voor het lidmaatschap van de landelijke sportbond NCS-Budo, onder meer voor de collectieve ongevallenverzekering. Dit bedrag wordt samen met de contributie geïnd in het eerste kwartaal van het jaar. Als je in de loop van het jaar lid bent geworden, betaal je voor dat eerste jaar alleen nog voor de niet-verstreken kwartalen. Dat gebeurt samen met de eerste incasso van de contributie aan ABS-Judo. De bondsbijdrage is per kalenderjaar; wanneer je lidmaatschap van ABS-Judo eindigt in de loop van het jaar, kan de bondsbijdrage voor de nog niet-verstreken kwartalen daarom niet gerestitueerd worden. ABS-Judo zorgt voor de doorgifte van je gegevens aan de bond.

Meer informatie:

> Wat is judo?
> Kennismaken met de judolessen


< Terug naar de home-pagina van ABS-Judo